De Jeugdtandverzorging Zoetermeer zoekt met spoed naar:

een Tandartsassistente - 2 dagen per week

De Jeugdtandverzorging is een kindvriendelijke praktijk, die kwalitatief hoogstaande mondzorg verleent in een rustige ontspannen sfeer. De praktijk richt zich op kinderen van 3 tot 18 jaar. In de praktijk werken tien tandartsen samen met de assistenten en begeleiders. De praktijk bestaat uit 30 medewerkers. Door de krachten te bundelen biedt de praktijk hun patiëntjes gezamenlijk een betere zorg.

Functie:

Assisteren van de behandelaar bij het verlenen van tandheelkundige zorg aan patiënten en het verrichten van administratieve werkzaamheden.

Taken/verantwoordelijkheden:

  • Assisteren van de behandelaar:

    onder andere het gebruiksklaar maken van de behandelunit, assisteren aan de stoel, zorgen voor het aanreiken van de juiste instrumenten en begeleiden van de patiënten.

  • Verrichten van administratieve werkzaamheden. Zoals het invoeren van de verrichtingen, het maken van afspraken met patiënten en het opstellen van verwijzingen.

Profiel:

Kennis op Mavo-niveau, kennis van de richtlijn WIP en relevante werkervaring als assistente is vereist. Tact en inlevingsvermogen zijn essentieel bij het begeleiden en voorlichten van patiënten, evenals enige computerervaring.

Geïnteresseerd? Meer weten?
Voor nadere informatie en/of sollicitatie kunt u contact opnemen met mevrouw J. Overbeeke van de Stichting Regionale Instelling Jeugdtandverzorging Zoetermeer. Telefoon: 079 – 3422877. Denemarkenlaan 2, 2711 EL Zoetermeer. Website: www.jtv-zoetermeer.nl. Vacatures mogen per email verzonden worden aan: info@jtv-zoetermeer.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.