De Jeugdtandverzorging Zoetermeer zoekt naar een:

Tandartsassistent M/V voor 2 dagen per week (woensdag en vrijdag)

De Stichting Jeugdtandverzorging Zoetermeer is een kindvriendelijke praktijk, die kwalitatief hoogstaande mondzorg verleent in een rustige ontspannen sfeer.


Functie Tandartsassistent:

Assisteren van de behandelaar bij het verlenen van tandheelkundige zorg aan patiënten en het verrichten van administratieve werkzaamheden.

Taken/verantwoordelijkheden Tandartsassistent:

  • Assisteren van de behandelaar: onder andere het gebruiksklaar maken van de behandelunit, assisteren aan de stoel, zorgen voor het aanreiken van de juiste instrumenten en begeleiden van de patiënten.
  • Verrichten van administratieve werkzaamheden; zoals het invoeren van de verrichtingen, het maken van afspraken met patiënten en het opstellen van verwijzingen.

Profiel:

Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je hebt een klantvriendelijke en gastvrije instelling, bent enthousiast, representatief, stressbestendig en proactief. Kennis op Mavo-niveau, kennis van de richtlijn WIP en relevante werkervaring als assistente is vereist. Tact en inlevingsvermogen zijn essentieel bij het begeleiden en voorlichten van patiënten, evenals enige computerervaring. Kennis van Novadent is een pré.
 
Je wordt onderdeel van een gedreven team van 32 medewerkers, waarvan 10 tandartsen en 9 assistentes en overige ondersteunend personeel. We bieden uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd? Meer weten?
Voor nadere informatie en/of sollicitatie kunt u contact opnemen met mevrouw Jinny Overbeeke via e-mail: info@jtv-zoetermeer.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.