Tandarts in loondienst (12-18 uur verdeeld over 2-3 dagen)

Een trillende onderlip, een gespannen gezichtje: naar de tandarts gaan is voor veel kinderen spannend.

 

Jeugdtandverzorging Zoetermeer brengt daar verandering in want onze praktijk is gespecialiseerd in tandverzorging voor kinderen tussen de 2,5 en 18 jaar. Zo raken kinderen van jongs af aan vertrouwd met de tandarts en gebitsverzorging.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega tandarts die het een feestje vindt om met kinderen te werken. Jij bent  in staat om ieder kind op jouw eigen unieke wijze op het gemak te stellen waardoor ze zonder angst een behandeling durven ondergaan.  Dit doe je in nauwe samenwerking met de zeer ervaren assistenten.

Naast het werken op de praktijk  werk je bij toerbeurt op onze dental car. Deze mobiele praktijk rijdt vier dagen per week naar scholen om op locatie kinderen te behandelen.

Wat bieden wij jou?

  • Je wordt onderdeel van een hecht en zeer gedreven team van 32 medewerkers die dagelijks met veel plezier hun werk uitvoeren.
  • We bieden uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden, zo is er jaarlijks een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar.
  • Je bent in de schoolvakanties vrij.
  • Onze praktijk is vooruitstrevend en wil voorop lopen in de laatste ontwikkelingen.
  • We bieden een uitgebreid inwerktraject en ook daarna is er regelmatig (onderling) overleg om kennis en kunde up-to-date te houden.

Uiteraard heb je een BIG registratie. Het liefst heb je al enige ervaring  als (kinder) tandarts maar je bent als starter ook meer dan welkom bij ons. Vanzelfsprekend  “heb je iets” met kinderen, spreek en schrijf je goed Nederlands , ben je geduldig, klantvriendelijk, stressbestendig en vrolijk.

Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Interesse? Wij komen graag met je in contact. Hoe?  

Stuur je cv met een korte motivatie t.a.v. Monique Los naar:  info@jtv-zoetermeer.nl.

Wil je eerst meer informatie? Bel dan naar Monique Los 0681214640. 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.