Tandartsassistent(e)

Tandartsassistent(e)

* maandag en vrijdag 16 uur per week*

 

Wil je graag werken als tandartsassistente en wil je graag met kinderen werken? Dan past de functie van tandartsassistent bij de leukste tandarts voor kinderen vast bij jou!

 

Een trillende onderlip, een gespannen gezichtje: naar de tandarts gaan is voor veel kinderen spannend.

 

Jeugdtandverzorging Zoetermeer brengt daar verandering in want onze praktijk is gespecialiseerd in tandverzorging voor kinderen tussen de 2,5 en 18 jaar. Zo raken kinderen van jongs af aan vertrouwd met de tandarts en gebitsverzorging.

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons wil komen ondersteunen als tandartsassistent(e). Heb jij al ervaring als tandartsassistente in een reguliere praktijk maar wil je dolgraag met kinderen werken? Dan is dit je kans.

 

Als tandartsassistent(e) zorg je er samen met de tandarts voor dat kinderen op hun gemak gesteld worden en ze zonder angst een behandeling durven ondergaan.  

Jij bent als geen ander in staat met kinderen, van jong tot oud, op hun niveau te communiceren. Je assisteert de tandarts zowel op de praktijk als bij toerbeurt op de dental car. Deze mobiele praktijk rijdt vier dagen per week naar scholen om op locatie kinderen te behandelen.

 

Jouw werkzaamheden zijn o.a.:  

  • Assisteren van de tandarts door o.a. het gebruiksklaar maken van de behandelunit, assisteren aan de stoel, zorgen voor het aanreiken van de juiste instrumenten;
  • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden; zoals het invoeren van de verrichtingen, het maken van afspraken met patiënten en het opstellen van verwijzingen.

 

Deze functie past jou als je:

  • relevante ervaring en afgeronde opleiding hebt als tandartsassistent(e);
  • kennis van de Richtlijn Infectiepreventie in mondzorgpraktijken;
  • een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid hebt;
  • een klantvriendelijke en gastvrije instelling;
  • beschikt over tact en inlevingsvermogen, dit is essentieel bij het begeleiden en voorlichten van onze jonge patiënten en ouders;
  • om weet te gaan (angstige) kinderen en deze van nature gerust weet te stellen;
  • stressbestendig bent en flexibel inzetbaar bent;
  • beschikbaar bent op maandag en vrijdag.

 

Je wordt onderdeel van een gedreven team van ca 30 medewerkers die allemaal vol passie hun werkzaamheden uitvoeren.  We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden. Wil je bij dit prachtige team horen? Stuur dan snel een korte motivatie en je cv naar Monique Los (monique@jtv-zoetermeer.nl).

.

Wij zoeken zelf naar onze nieuwe collega dus acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.