De Jeugdtandverzorging Zoetermeer zoekt naar een:

Manager bedrijfsvoering

 

Een trillende onderlip, een gespannen gezichtje: naar de tandarts gaan is voor veel kinderen spannend.

 

Jeugdtandverzorging Zoetermeer brengt daar verandering in want onze praktijk is gespecialiseerd in tandverzorging voor kinderen tussen de 2,5 en 18 jaar. Zo raken kinderen van jongs af aan vertrouwd met de tandarts en gebitsverzorging. Naast het uitvoeren van controles en behandelingen in onze praktijk hebben we ook de beschikking over een mobiele praktijk (de dental car). Deze dental car rijdt naar basisscholen om daar op locatie controles en korte behandelingen uit te voeren.  

 

Vanwege een verandering in de samenstelling van het management team zijn wij op zoek naar:

een manager bedrijfsvoering

 

Als manager bedrijfsvoering ben je primair verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de praktijk.

Je geeft leiding aan een team van ca. 30 medewerkers en ondersteunt hen bij allerhande vraagstukken die zich vaak ad hoc voordoen. Het team is professioneel en kundig in de uitvoering van hun werkzaamheden. Zij zijn gewend, en worden gestimuleerd, om mee te denken in het optimaliseren van de bedrijfsvoering. Een belangrijke taak van de nieuwe manager is het versterken van de verdere groei van zowel de medewerkers als de praktijk. Je bent nauw betrokken en op de hoogte van lopende zaken doordat je jezelf onder de medewerkers begeeft waardoor je toegankelijk en aanspreekbaar bent.

Je verzorgt regelmatig de management rapportage en bereidt de stukken voor t.b.v. de bestuursvergadering waar je zelf ook aan deelneemt. Jouw dagelijkse werkzaamheden staan in het teken van voortdurend  zoeken naar verbeteringen en efficiëntie om het werken in de praktijk, maar vooral ook de beleving van de cliënten, te verbeteren.  Je maakt de roosters voor de inzet van personeel en bent eindverantwoordelijk voor het agendabeheer. Maandelijks tref je de voorbereidingen voor een correcte salarisbetaling en bewaak je de financiële administratie. Je werkt in nauwe samenwerking met de tandartsmanager. Samen vormen jullie het MT en leggen jullie verantwoording af aan het bestuur.

Onze ideale nieuwe collega heeft ruime ervaring in het aansturen van zelfstandige teams, en kan werkprocessen snel doorgronden om ze vervolgens verder te optimaliseren. Je beschikt over een HBO+ werk- en denkniveau en bent een echte verbinder. Ervaring in een tandartspraktijk is absoluut een pré, maar nog belangrijker is jouw persoonlijkheid. Wij zijn op zoek naar iemand die vanuit een warme benadering het zakelijk belang voor ogen weet te houden. Die innovatieve ideeën weet om te zetten in praktische toepasbaarheid en die kan schakelen tussen de diverse taken.

Voldoe je aan deze eisen en heb je misschien nog wel meer in huis? Dan willen we graag met je in gesprek om deze prachtige functie verder toe te lichten.

Wij bieden in eerste instantie een functie aan voor de periode van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De inschaling vindt plaats volgens de cao ziekenhuizen schaal 65 (€ 3.490,-  € 5.257,-) op basis van 35 uur. Wij werken met een jaarurensystematiek (1400 uur op jaarbasis) en zijn (over het algemeen) gedurende de schoolvakanties gesloten.

Wil jij ons team met jouw expertise komen versterken?  

Stuur je cv met een (korte) motivatie t.a.v. Monique Los naar:  monique@jtv-zoetermeer.nl  

De planning is om de eerste gesprekken in week 47 te laten plaatsvinden.

 

Wil je eerst meer informatie? Bel dan naar Roberto Lamsberg (int. Manager bedrijfsvoering) 06 45642136

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.