De Jeugdtandverzorging Zoetermeer zoekt met spoed naar:

Baliemedewerker M/V voor 3 à 4 dagen per week

(werkdagen in ieder geval op dinsdag, donderdag en vrijdag)

De Stichting Jeugdtandverzorging Zoetermeer is een kindvriendelijke praktijk, die kwalitatief hoogstaande mondzorg verleent in een rustige ontspannen sfeer.


Functie Baliemedewerker:

De Baliemedewerker is verantwoordelijk voor het ontvangen van patiënten en derden, het agendabeheer en het uitvoeren van ondersteunende administratieve werkzaamheden binnen de praktijk.

Taken/verantwoordelijkheden Baliemedewerker:

  • De baliemedewerker is het eerste aanspreekpunt voor patiënten en daarmee `het gezicht van de praktijk´.
  • Agendabeheer.
  • Afhandelen binnenkomende telefoongesprekken.
  • Diverse administratieve en secretariële ondersteunende werkzaamheden.

Profiel:

Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Je hebt een klantvriendelijke en gastvrije instelling, bent enthousiast, representatief, stressbestendig en proactief. Je hebt goede computer skills, administratieve accuratesse en je kunt snel schakelen en handelen. Daarnaast ben je gericht op samenwerking en resultaat. Ervaring als baliemedewerker in een tandartspraktijk en met werken in Novadent is een pré. Minimaal MBO niveau.
 
Je wordt onderdeel van een gedreven team van 26 medewerkers, waarvan 8 tandartsen en 9 assistentes en overige ondersteunend personeel. We bieden uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden.

Geïnteresseerd? Meer weten?
Voor nadere informatie en/of sollicitatie kunt u contact opnemen met mevrouw Jinny Overbeeke via e-mail: info@jtv-zoetermeer.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.